31/3-10 (Varning för långt inlägg!)



Hejhej! Hahah aa rubriken..eh jag har ju inte bloggat på över en vecka så det är väl dags nu :)


I helgen sov Heidi hos mig från fredag-söndag :) Vi hade as skojj! I fredags efter skolan så va vi typ med Karl och Philip en stund. Sen kom typ Kim och Robin oxå och dom orkade jag och Heidi inte med så vi stack typ en liten stund efter att Jesper hade kommit ;) Aa och sen så stack vi hem och kollade på film (tror jag). Sen gick vi och la oss vid typ 10-11 för vi va as trötta!

______________________________________________________________________________________________

Aa sen vaknade vid typ 11? nästa dag och så åt vi och sen så stack vi upp på rönneljung en stund för Jesper ville att vi skulle komma och kolla när dom spelade bandy;) Aa och så kom jag och Heidi in där då och så gick vi in i ett omklädningsrum och så snackade vi om ifall vi skulle dra.Och så gick vi till dörren för vi tänkte sticka då. Aa och då kollar Jeppe ut ur "stora hallen" och ser oss. Så skickar han ett sms till mig och skriver: Jag såg er! Jag bara: Eh det va inte vi:S  Hahah men iaf så blev det att stanna då. Aa så vi gick in i tjejernas bastu och kollade genom en ventil in till "stora hallen" ;) Hahah och först så märkte dok inget men sen började vi lysa med lamporna på våra mobiler aa och då märkte dom oss. Dom bara: vad är det för lampa där inne typ. Aa och jag och Heidi flög upp och satte oss på bänkarna längst in till väggen. Men dom kom inte in i bastun utan bara i omklädningsrummen och duscharna. HAHA aa och då la vi oss ner på golvet och lös igen och då kom dom in i bastun och hittade oss. Aa och sen efter ett tag kommer Philip och Wincent in med nårra bandybollar och börjar kasta på mig och Heidi och då blir det krig xD HAHA! så kastade vi dom fram och tillbaka på varann. Det va as kul! Aa och sen så typ när dom duschade och så så satte sig jag och Heidi och väntade på Jeppe. Aa och sen så hade han tydligen bara stuckit utan att säga till. Aja! Sen så typ vid 7? så stack jag och Heidi ner till macken för att 1.Träffa Jesper
     2. köpa godis:)
Hahah aa;) Och sen så stack jag och Heidi typ hem och kollade på film och på tv och sånt;) Haha vi va uppe till 5:O ! Det va as skoj men heidi ville egentligen sova redan vid 2 men jag höll henne vaken:) Proffs eller vad? Haha aa och så sov till typ halv 12 och sen åt vi och så. Sen stack Heidi hem och aa det va typ min helg:)

______________________________________________________________________________________________

Måndag:
Va med Kajsa till 20.00! Aa vi typ kollade på film och va ute. Vi cyklade as läänge!! Haha! :) :D <3 Skojig dag!

Tisdag:
Jag va med Linnea. Vi hade super skoj! När vi kom hem gjorde vi makaroner och köttbullar:) Linneas special! :D Haha! Och sen typ så fixade vi till oss lite och sen stack vi ut och cyklade. Men precis innan vi skulle dra så ringde en person till linnea;) Haha! Skojigt samtal och "den personen" blev såå ägd! HAHA! Eller hur linnea? <333
Hahah aa och så träffar vi självklart den personen när vi e ute i den "stora staden" REFTELE! hahah ! :D <3333
Hade iaf as kul! Tack för en as rolig dag Linnea:D <33 ÄLSKAR DIG!

Idag:
Blev ingen skola för mig inte. Skulle till doktorn och kolla om jag har halsfluss men han va sjuk så det blev inget med det heller. Jeff har oxå varit hemma med mig för han har ju halsfluss så...men jag va ju hemma bara för att mamma tyckte det för hon tyckte inte att jag såg så pigg ut så. Men ska försöka komma imon alla mina kära vänner:D <33 På lördag (om jag inte har halsfluss) så ska jag fira påsk med maja tror jag. men får se hur det blir med det oxå. Puss hej!

Carpie diem// Jasmine   


Kommentarer
Postat av: f

tack för din röst :)



haha skön video!

2010-04-01 @ 12:00:29
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: Linea

Hahaha, vi är bääääst :D <333 hiih

omg det var pinsamt ;P<3333

2010-04-02 @ 13:58:17

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas bara för mig)

Har du nån hemsida/blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0